Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΠΑΣΧΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

06 – 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1η ΗΜΕΡΑ: Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα – Επιτάφιος στην πόλη

Αναχώρηση από Αθήνα νωρίς το πρωί μέσω της νέας γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για Άρτα και έπειτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο και αναχωρούμε για την Πόλη κατάμεστη από πιστούς. Στολισμένη πένθιμα, φλάμπουρα να κρέμονται από τα μπαλκόνια, οι μπάντες κάνουν την ατμόσφαιρα πιο κατανυκτική και ο Επιτάφιος της Μητρόπολης περνάει από την Σπιανάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μεγ. Σάββατο:

Πόλη (Κανάτια) – Παλαιοκαστρίτσα - Αχίλλειον – Κανόνι

Πλούσιο πρόγευμα. Αναχωρούμε για την Πόλη. Ο Επιτάφιος του Αγ. Σπυρίδωνα και η Λιτανεία του Σκηνώματος του ξεκινά. Μπάντες συνοδεύουν την Λιτανεία και οι πιστοί ακολουθούν από τον «Άγιο» μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση!! Συνεχίζοντας την ημέρα μας θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος με έξι γραφικούς όρμους, και καταπράσινο τοπίο. Ψηλά στο λόφο-βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Συνεχίζουμε για το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Ολάνθιστοι μαγευτικοί κήποι γύρω γύρω από το παλάτι, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τους εξαιρετικούς πίνακες καθώς και τα εκθέματα του παλατιού – μουσείου. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα – Βόλτα στην Πόλη

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο πρόγευμα. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου που διαμένετε με την υπέροχη θέα. Όπως προστάζει η παράδοση, σήμερα συμβαίνουν διάφορες Πασχαλινές εκπλήξεις! Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, με μουσική, χορό, τραγούδι και Λαμπριάτικα εδέσματα συμπληρώνουν το χαρούμενο σκηνικό. Χρόνος ελεύθερος όλη την ημέρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα Πάσχα: Κέρκυρα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κέρκυρα
  • 3 πρωινά στο ξενοδοχείο
  • Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή
  • Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο
  • Παραδοσιακό γλέντι με γεύμα το μεσημέρι του Πάσχα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ………………… €

 

 

  Που είμαστε

Βασιλέως Αλεξάνδρου 75
12131  Περιστέρι
Τηλ.: 210 5775014
Φαξ: 210 5762354
 
 

logo eot

ΜΗΤΕ 0260Ε60000538201       

 

 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ